Futbol

''Bir ivme yakaladık ama yetmiyor''

02 Mart 2018 Cuma 22:07 - Son Güncelleme 02 Mart 2018 Cuma 22:11

TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, oyuncularını hırslarından dolayı kutlarken, Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş, kendi oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını kaydetti.

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında TY Elazığspor evinde karşılaştığı Ümraniyespor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki ekibin teknik direktörü açıklamada bulundu.

TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Ülke olarak zor günler yaşıyoruz. İnanıyorum ki el birliğiyle aşacağız bugünleri. Bu acılı günlerde maç oynamakta çok kolay değil. Çok zor bir karşılaşma oynadık. Uzun süre lider olan bir Ümraniye takımı karşımızdaydı. Evimizde oynadığımız maçı kazanmamız gerekiyordu. İlk yarıda bulduğumuz gol bizi öne geçirdi ama istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. İkinci yarıda yine erken gelen gol bizi rahatlattı. Daha sonra penaltı ile 3-0 gibi net bir skorla galip geldik. Oyuncularımı tebrik ediyorum hırslarından dolayı. Bir ivme yakaladık ama yetmiyor. İçeride, dışarıda kazanabilme adına mücadele etmemiz lazım. İnanıyorum ki bundan sonraki maçları da kazanırız. Bize düşen görevi yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ümraniyespor cephesi 

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş ise, “Şehitlerimiz var. Milletimizin başı sağolsun öncelikle. Maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak ikiye ayırmak lazım. İyi başladığımız bir maçtı. Kendi kalemize attığımız şanssız bir gol. Buna karşı yine iyi oynadık. Böyle maçlarda yakaladığınız zaman atmak zorundasınız. İlk yarı oyunu bırakmayan bir Ümraniyespor vardı. Kornerden gelen bir pozisyonda bu kadar kolay bir gol yemek iyi değil. Golü aramaya çalıştık ama nedense o direncimiz düştü. Orta sahamızı rakip çok kolay geçti. Penaltıdan önce bize yapılan bir faul var, hakem görmemiş olabilir. Bu kadar kolay rakibi kendi ceza sahanıza sokmayacaksınız. Yenildik, tabii ki üzgünüz. Kazanmak için gelmiştik. Kendi oyunumuzu yansıtsaydık farklı olabilirdi. Bir an önce bunu unutup, salı günkü maça konsantre olacağız. Elazığspor’a da başarılar diliyorum” dedi.  

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz