Futbol

Birinci: İyi oynadık ama...

25 Ekim 2014 Cumartesi 19:37 - Son Güncelleme 25 Ekim 2014 Cumartesi 19:54

Giresunspor-Albimo Alanyaspor maçı sonrası teknik adamlar açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'de, sahasında Albimo Alanyaspor'a 2-1 yenilen Giresunspor'un Teknik Direktörü Mehmet Birinci, "İyi futbol oynadığımız bir maçı kaybetmek üzüntü verici" dedi.

Birinci, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda rakiplerine göre daha üstün oynadıklarını söyledi.

Maçın ikinci yarısında üstünlüğü kaybettiklerini vurgulayan Birinci, "İlk yarıda bulduğumuz golle öne geçtik ancak ikinci yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkici yarıda 10 dakika bocalamamız mağlubiyetimize sebep oldu. Aslında olmamalıydı. Bunun çarelerine bakacağız. İyi futbol oynadığımız bir maçı kaybetmek üzüntü verici" ifadesini kullandı.

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise maçı, ikinci yarıdaki etkili oyunla kazandıklarını dile getirdi.

İlk devre istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Altıparmak, "İkinci yarıda oyun üstünlüğünü ele aldık ve 2 gol bularak kazanmayı bildik. Oyuncularımı kutluyorum. Giresunspor maçı çevirmek için çok mücadele etti ama kazanan biz olduk" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz