Futbol

''Biz 3 gol yememeliyiz''

24 Ağustos 2015 Pazartesi 01:03 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2015 Pazartesi 01:12

Samsunspor, Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalar...

PTT 1. Lig'de evinde Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, genç futbolcuları kazanma adına yaşayacakları sıkıntılara katlanmak zorunda olduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Özat, genç oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını, onların bireysel hatalarına çözüm bulmaları gerektiğini ifade etti.

Bu konuda taraftardan sabır göstermesini isteyen Özat, "Rüştü, Volkan da hatalar yaparak belli yerlere geldi. Furkan da hata yapa yapa belli bir yere gelecek. Genç oyuncu kazanmak adına belki bu süreçte canımız yanacak ama bunlara katlanmak zorundayız. Biz bu yolda maç da kaybedebiliriz. Dolayısıyla taraftarların bu sabrı mutlaka göstermesi gerekiyor" diye konuştu.

Maçta pozisyon hatası ve bireysel hatalardan dolayı 3 gol yediklerini anlatan Özat, "Bir oyuncu takviyesi daha olursa önümüzün daha açık olacağını düşünüyorum" dedi.

Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın son bölümünde yaptıkları hatalardan dolayı galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Rakiplerinin oyun planını bilmelerine rağmen hatalar yaptıklarını vurgulayan Özköylü, "Maalesef bu tuzağa düştük, 2 gol yedik. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı son 10 dakikada yaptığımız hatalar yüzünden berabere bitirdik. Bir puana razı olmak zorunda kaldık. İnsan üzülüyor. Bu kadar iyi oyuna rağmen, rakibimize can verdik. Biz 3 golü yememeliyiz. Ben hiç gol yememeyi düşünürken 3 gol yememiz, benim için gerçekten hayal kırıklığıdır" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz