Futbol

"Bolu Beyi" mutlu, "Horoz" üzgün!

12 Aralık 2015 Cumartesi 17:21 - Son Güncelleme 12 Aralık 2015 Cumartesi 15:33

Boluspor-Denizlispor maçı sonrası teknik direktörlerden açıklama geldi.

 PTT 1. Lig'de Denizlispor'u sahasında 3-1 yenen Boluspor'un teknik direktörü Cüneyt Karakuş, "Kazanmaya ihtiyacımız vardı, bunu da başardık" dedi.

Karakuş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya yedikleri erken bir golle başladıklarını ancak çabuk toparlandıklarını söyledi.

Rakiplerine hemen cevap verebildiklerini anlatan Karakuş, "Kazanmaya ihtiyacımız vardı, bunu da başardık. Çünkü 17 puan eşiğini bir türlü geçememiştik. Futbolcularım ortaya inanılmaz bir oyun koydu. Belki sonuç çok daha farklı olabilirdi. Goller de yiyebilirdik. Rakibimiz de iyi mücadele etti" diye konuştu.

Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Behzat Çınar da maçın iki denk takımın mücadelesi şeklinde geçtiğini belirtti.

Karşılaşmada orta saha mücadelesinin hakim olduğuna işaret eden Çınar, "Erken bir gol bularak maça güzel şekilde başladık. Fakat attığımız golün ardından kalemizde erken bir gol gördük. İkinci yarının başında da daha yerimize oturmadan kalemizde şanssız bir gol daha yedik. Güzel başladığımız maçı kötü bitirdik" ifadesini kullandı.

Çınar, iyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen son vuruşlarda eksik kaldıklarını, gelecek haftalardaki maçlara odaklanacaklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz