Futbol

"Bu ligde 1 puan da çok önemli"

15 Şubat 2016 Pazartesi 21:45 - Son Güncelleme 15 Şubat 2016 Pazartesi 19:54

Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Göksu 1 puanın önemine dikkat çekti.

PTT 1. Lig'de Boluspor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Bu ligde 1 puan da çok önemli" dedi.

Göksu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini ancak başaramadıklarını kaydetti. İlk devre iyi oynayamadıklarını ancak ikinci yarıda kazanmak için her şeyi yaptıklarını belirten Göksu, "Bu ligde 1 puan da çok önemli. Önümüzdeki hafta rakiplerimizden 1461 Trabzon'la karşılaşacağız. Zoru başarmak futbolcularımızın elinde. Önümüzdeki hafta kazanıp, bu mağlubiyeti telafi ederek döneceğiz. Seyircimizin desteği devam ettiği sürece biz de puanları alıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan da, Karşıyaka'nın konumu gereği istekli ve arzulu bir şekilde sahaya çıkacağını tahmin ettiklerini, planladıkları gibi bir müsabaka oynandığını söyledi.

Aldıkları 1 puan da memnun olduklarını kaydeden Cihan, "45 ila 60. dakikalarda yakaladığımız pozisyonları gole çevirip maçı bitirebilirdik. Fatih hocamın da bir isteği var. Hakemlerin özellikle bu maçlarda birazcık daha dikkatli olması gerektiği. Geçen hafta ve bu maçtaki hataları üst üste koyduğumuzda aleyhimize verilen kararların çok olduğunu görüyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz