Futbol

"Bu sefer olmadı"

25 Ocak 2020 Cumartesi 20:54 - Son Güncelleme 25 Ocak 2020 Cumartesi 21:01

TFF 1. Lig'de Osmanlıspor'la 0-0 berabere kalan Keçiörengücü'nün teknik direktörü Serkan Özbalta, "İlk yarıda 15. haftada Hatayspor'a yenilmiştik, ancak daha sonra Karagümrük maçını kazanarak bunu telafi etmiştik. Bu sefer olmadı" dedi.

Serkan Özbalta, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Özbalta, geçen hafta mağlup oldukları Eskişehirspor maçındaki puan kaybını bu karşılaşmayla telafi etmek istediklerini belirterek, "Ancak berabere kaldık. İlk yarıda 15. haftada Hatayspor'a yenilmiştik, ancak daha sonra Karagümrük maçını kazanarak bunu telafi etmiştik. Bu sefer olmadı." diye konuştu. 

Genel olarak iyi oynadıklarını ve oyuncularının performansından memnun olduğunu aktaran Özbalta, "Maçın başında yakaladığımız 2-3 çok iyi pozisyon var. Maçın ikinci yarısında yine gole çok yaklaştığımız bir pozisyon var. İlk yarı bir gol atabilseydik maçın seyrini değiştirebilirdik." ifadelerini kullandı.

Özbalta, maçı kazanmayı çok istediklerini ancak mağlup olmamanın da önemli olduğunu aktararak, "Telafi edelim dedik. Üç puan alalım istedik ama muvaffak olamadık. İyi oynama çabamız var. İnşallah bundan sonra oynayacağımız müsabakalarda Keçiören semtini, Ankara'yı daha iyi temsil ederiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz