Futbol

"Bu transferi kalbimle seçtim"

29 Eylül 2020 Salı 20:50 - Son Güncelleme 29 Eylül 2020 Salı 23:55  |  Kaynak : TRT SPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un yeni transferi Gökhan İnler TRT SPOR’a özel açıklamalarda bulundu. İnler, "Bu transferi kalbimle seçtim, İtalya ve İsviçre'den teklifler vardı. Şu an çok mutluyum." dedi.

36 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, transferinin ardından TRT SPOR ekibinden Suat Yahyaoğlu'na önemli açıklamalarda bulundu. 

Adana Demirspor'a transferi ile mutlu olduğunu dile getiren İnler," Daha önce birçok takım bana talip oldu, istediler ama ben bir proje takımını çok istiyordum. Adana  Demirspor ile bugün değil, 6-7 ay önce bir görüşmem oldu. Ben buna hep sıcak baktım, bu transferde emeği geçen çok kişiler var, başkan olsun asbaşkanımız olsun, taraftarlarımız olsun, çok emekleri var bu transferde." şeklinde konuştu. 

"Kalbimle seçtim"

İnler,"Ben de bu transferi kalbimle seçtim yani maddiyattan dolayı değil, maneviyattan dolayı seçtim benim için çok önemli bir hamleydi ve şu an çok mutluyum" dedi. 

"İtalya ve İsviçre’den teklifler vardı" 

Transfer döneminde sıkça yurtiçi ve yurtdışı takımlarıyla da adı geçen İnler, "Yurtdışında İtalya ve İsviçre'den teklifler vardı. Ama ben bir heyecan bir hedef arıyordum ve bunu Adana Demirspor'da gördüm. Taraftarı da çok iyi anlıyorum. İnşallah, gençlerle, hocamızla beraber takımı Süper Lig’e çıkartırız" diye konuştu. 

"Taraftarlarımızın karşısında oynayacağım ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum"

İnler, mavi lacivertli takımın taraftarına seslenerek şunları aktardı:

"Taraftarlarımızın şüphesi olmasın, onların desteklerini hissediyoruz, yani o camiada zaten o duyguyu hissediyorsun, onlara şimdiden çok teşekkür ediyorum, emekleri çok var, taraftarın karşısında oynayacağımız ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum." 

Adana Demirspor'un teknik patronu Ümit Özat'ı yakından tanıdığını aktaran İnler, konuşması şöyle tamamladı:

"20-21 yaşındayken bir Türkiye maceram vardı. Fenerbahçe denemelerindeydim. Fenerbahçe'de o dönem Ümit Özat benim önümdeydi, orta sahada oynuyordu. Bana ' Gökhan ben senin önündeyim, bu yüzden oynayamazsın.' bu şekilde şakalaşırdık.  Hocamı o zamandan beri tanıyorum.

Allah kısmet etti ve bugün benim hocam. Ona destek verip iyi maçlar sergileyip takımı iyi bir götürerek beraber bu işi başarırız." 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz