Futbol

Burak Kapacak: A Milli Takım için çabalıyorum

09 Ekim 2020 Cuma 10:31 - Son Güncelleme 09 Ekim 2020 Cuma 10:36  |  Kaynak : DHA

"Bursaspor'da kötü gidişatı çevirmek bizim elimizde...Bursaspor'a ne kadar katkı verirsem o kadar iyi" diyen 20 yaşındaki savunmacı Burak Kapacak, A Milli Takım'da oynamak için çabaladığını ifade etti.

 

Bursaspor'un Ümit Milli Takım'da forma giyen genç yıldızı Burak Kapacak, DHA'ya açıklamalarda bulundu. Kapacak, "Bursaspor'dayım ve takımıma ne kadar fazla katkı verebilirsem benim için o kadar iyi" dedi.

"Milli takımı özlemiştim"

Kapacak, uzun zaman sonra milli takıma çağrıldığını hatırlatarak, "Milli takıma gelmeyeli uzun zaman olmuş, özlemişim milli takımı. Milli formayı giymek çok önemli ve burada olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

"A Milli Takım için çabalıyorum"

Ümit Milli Takım'ı A Milli Takım için bir kapı olduğunu söyleyen 20 yaşındaki futbolcu, "Önemli olan tabii ki A Milli Takım. Ümit Milli Takım'da olmak bu nedenle çok önemli, buradan A Milli Takım'a gidebilmek için çaba göstermemiz gerekiyor. Onun için de çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Bursaspor'da kötü gidişatı çevirmek bizim elimizde"

TFF 1. Lig'de Bursaspor forması giyen Kapacak, takımın performansını da değerlendirirken, "Bursaspor olarak lige kötü başladık ama bunu iyiye çevirmek bizim elimizde. İnşallah bu gidişatı iyiye çevirerek ilerlemek istiyoruz" dedi.

"Bursaspor'a ne kadar katkı verirsem o kadar iyi"

Kapacak, isminin transfer gündeminde olması hakkında ise şunları söyledi:

"Transferle ilgili benim de kulağıma gelen şeyler oldu ama bunlar önemli değil. Benim için önemli olan sürekli devam etmek. Performansımızdan ödün vermememiz gerekiyor. Bunun için de çabalıyorum. Zaten transfer dönemi de bitti. Bursaspor'dayım ve takımıma ne kadar fazla katkı verebilirsem benim için o kadar iyi." 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz