Futbol

Bursaspor'la ilk galibiyetini alan Üzülmez mutlu

28 Aralık 2019 Cumartesi 20:38 - Son Güncelleme 28 Aralık 2019 Cumartesi 20:43

TFF 1.Lig'in 17. haftasında Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Bursaspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, coşkulu bir şekilde mücadele ederek maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İbrahim Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir maç olacağını bilerek sahaya çıktıklarını dile getirdi.

Rakiplerinin uzun süredir beraber oynamaya çalışan oyuncularla kurulu olduğunu belirten Üzülmez, şöyle konuştu:

"Böyle bir takıma karşı oynadık. Oyuncularıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Kısa sürede birbirimizi tanımak kolay değildi. Bir haftadır onlarla beraber vakit geçirmeye çalışıyorum. Bizim adımıza sevindirici taraf mücadele ettik. Hatalarımız vardı ama tabii ki de düzelteceğiz. Bugün beraber oynamaya çalışan, coşkulu ve son dakikaya kadar formanın hakkını veren bir takım görüntüsü vermek beni fazlasıyla mutlu etti. Oyuncularımla beraber doğru işler yaptığımızı düşünüyorum. Geçen hafta talihsiz bir mağlubiyet aldık. Bugün kazanmamız gerekiyordu. Bursaspor camiasının ikinci yarıda yapması gereken var. Takviyeye ihtiyaçlarımız var. Yeni enerjiyle gelen oyunculara ihtiyacımız var. Bütün camia bize destek verip ikinci yarıyla beraber takviyelerle mücadele eden takım görüntüsü vermemiz için o rekabeti arttırmamız gerekiyor." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz