Futbol

Buz: "İlk 3 maç büyük önem taşıyor"

08 Ağustos 2016 Pazartesi 15:29 - Son Güncelleme 08 Ağustos 2016 Pazartesi 12:33

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Buz, Süper Lig hedefiyle ilgili konuştu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, ilk üç maçtan en iyi sonuçlarla ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Buz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini aktararak, Bolu'da iki etaplı verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

İrfan Buz, birinci etap kampında güç ve kondisyon depoladıklarını anlatarak, "İkinci etap kamp çalışmalarında da oyun sistemi üzerinde durduk. Ayrıca hazırlık maçları da yaptık. Bu karşılaşmalarda futbolcularımız çok iyi mücadele etti." diye konuştu.

Sezon başındaki ilk üç maçın büyük önem taşıdığının altını çizen Buz, şunları kaydetti:

"Bu sezon lig enteresan olacak. İlk ikiye girmek için 10-12 takım mücadele edecek. Kadrosunu koruyan ve iyi transferler yapan Sivasspor, Eskişehirspor, Göztepe, Adana Demirspor, Balıkesirspor ve Boluspor başta olmak üzere birçok takım ilk iki ve play-off için mücadele edecek. Biz de play-off'u zorlayıp, bu yarışın içerisinde olacağız. Bu anlamda ilk 3 maç büyük önem taşıyor. Ligde ilk 3 maçımızın ikisi deplasman, diğeri ise sahamızda olacak. İlk üç maçımızdan en iyi sonuçlarla ayrılarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz