Futbol

Çapa ve Kalpar'dan beraberlik yorumu

27 Ağustos 2017 Pazar 23:49 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2017 Pazartesi 00:00

TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında Gazişehir Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Çok fazla pozisyona girmedik ama pozisyon da vermedik" dedi. 

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise "3 haftadan beri gol atamıyoruz. Bunun tek nedeni ofansif yönde etkili olamayışımız" ifadelerini kullandı.

Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın her iki takım için de büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Ligin ilk 2 haftasını geride bıraktığımızda iki takımın da galibiyeti yoktu. Her iki takımın da temkinli olacağı, gol atılana kadar maçın bir şekilde kontrollü gideceği aşikardı" diye konuştu.

Giresunspor ve Ümraniyespor karşılaşmalarında yaptıkları hataları bu maçta tekrarlamadıklarını anlatan Çapa, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"Karşımızda oynayan takım da boş bir takım değil. İlk 2-3 hedefi olan bir takım. Oyun olarak çok iyi de değildi, kötü de değildi. Karşımızda çok istekli arzulu ve mücadele eden bir takım vardı. Buna karşılık vermemiz gerekiyordu. Çok fazla pozisyona girmedik ama pozisyon da vermedik. Bu karşılaşmada gol bekleniyordu. Gol olmadığı için bu şekilde kısır geçti."

Gazişehir Gaziantep cephesi

Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise her iki takımın futbolcularını da mücadele ve oyun arzularından dolayı tebrik etti.

Kalpar, iki takımın da ofansif yönde etkili olamadığını vurgulayarak, "Aslında futbolda güzel bir ses gol sesidir. İki takım da buna muvaffak olamadı. Özelikle biz geçen seneden beri ofansif yönde bir sıkıntı yaşadığımızı biliyoruz. Bunu gidermek için de çalışmalar yapıyoruz. 3 haftadan beri gol atamıyoruz. Bunun tek nedeni ofansif yönde etkili olamayışımız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz