Futbol

Cihan: "Sezon başından bu yana ilk kez..."

01 Nisan 2018 Pazar 23:56 - Son Güncelleme 01 Nisan 2018 Pazar 23:58

 Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü 3-1 yenen Denizlispor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, sezon başından bu yana ilk kez küme düşme hattından uzaklaşıp, bir üst basamağa çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Cihan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok zor bir müsabaka oynadıklarını belirtti.

Maçın çok sert geçeceğini bildiklerini dile getiren Cihan, şunları kaydetti:

"İki hafta boyunca rakibimizi analiz ettik, yanlarda, yüksek toplarda etkililer. Biz de bu manada bir dizi önlemler aldık ve bunda da başarılı olduğumuzun inancındayız. Müsabakayı kazandık, çok çok mutluyuz. Mutlu olduğumuz diğer bir taraf ise sezon başından bu yana ilk kez küme düşme hattından uzaklaşıp, bir üst basamağa çıkmış bulunmaktayız. İşimiz bundan sonra bir hayli zor. Çünkü bugüne kadar kovalıyorduk, şimdi kaçmak zorunda kalacağız. Yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah kulübümüzü ligde tutmanın başarısını sezon sonunda göstermiş olacağız."

Cihan, protokol tribününde yaşanan gerginlikle ilgili soruya, "Çok çok üzücü olaylar. Türk futboluna, Türk insanına, insanlığa yakışmayacak şeyler bunlar. İnanılmaz üzücü şeyler bunlar. Kim haklı, kim haksız inanın aramaya gerek yok. Bir insanın bir insana saldırması kadar çağ dışı bir olay olamaz." diye cevap verdi.

Etiketler : Hamit Cihan
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz