Futbol

Cihan: "Üzgünüz", Korukır: "Bu 3 puan çok değerli"

20 Şubat 2016 Cumartesi 17:34 - Son Güncelleme 20 Şubat 2016 Cumartesi 15:39

Samsunspor'un 2-0 kazandığı maç sonrası teknik direktörlerden açıklama geldi.

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'a 2-0 mağlup olan Boluspor'un antrenörü Hamit Cihan, "Hem oyuncuların performansını değerlendirdiğimizde hem takım olarak hem de bireysel olarak oldukça memnunuz. Ama üretmiş olduğumuz pozisyonları da gole çeviremediğimiz için üzgünüz" dedi.

Cihan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, en formda olan 2 oyuncusundan birisinin sakat diğerinin de cezalı olması nedeniyle karşılaşma öncesinde düşünceli olduklarını fakat bu futbolcuların yerine oynattıkları oyuncuların iyi bir performans göstermesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Karşılaşmada üretilen pozisyonları gole çeviremedikleri için üzgün olduğunu anlatan Cihan, şöyle konuştu:

"Müsabakada rakibin böylesine kalenin önüne biriktiği bir durumda, böylesine fazla pozisyon üretip de bunları gole çevirememek bir takım için çok çok üzücü bir durum. Müsabaka bitti, mağlup olduk. Ürettiğimiz pozisyonlardan dolayı oyundan gerçekten çok memnunuz. Hem oyuncuların performansını değerlendirdiğimizde hem takım olarak hem de bireysel olarak oldukça memnunuz. Ama üretmiş olduğumuz pozisyonları da gole çeviremediğimiz için üzgünüz."

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise Boluspor'un çok dirençli ve disiplinli bir takım olduğunu bilerek bu karşılaşmaya hazırlandıklarını söyledi.

Boluspor galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Korukır, "Lige baktığınız zaman aşağısı ve yukarısı çok sıkıntılı, her şeyin olabileceği bir lig. Bugün aldığımız 3 puan hakikaten çok değerli. Bundan sonra bizim ligdeki durumumuz haftaya oynayacağımız 1461 Trabzon maçından sonra alabileceğimiz 3 puana bağlı" dedi.

Korukır, futbolcularına da çok güzel ve temiz bir oyun oynadıkları için teşekkür ederek, Boluspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz