Futbol

"Çıkışımız devam edecek"

07 Kasım 2015 Cumartesi 18:59 - Son Güncelleme 07 Kasım 2015 Cumartesi 18:12

Eroğlu "Futbol oynarsak, mücadele edersek herkesi yenecek güçteyiz."

PTT 1. Lig'de Denizlispor'u 2-0 mağlup eden Altınordu'da, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "İkinci yarıdaki yaptığımız müdahalelerle ile daha iyi oynayıp maçı kazandık" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, geçen hafta aldıkları Giresunspor mağlubiyetinin ardından bu müsabakanın bir an önce gelmesini beklediklerini söyledi.

Müsabakaya istedikleri gibi başlayamadıklarını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"İkinci bölgede yavaş oynayınca fırsat bulamadık. İkinci yarıda yaptığımız müdahalelerle daha iyi oynayıp maçı kazandık. Bütün takım iyi mücadele etti. Atatürk Stadı'ndaki dördüncü maçımızı da kazanıyoruz, bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Bu ligde her takım her ekibi yenebiliyor. Zaten rakiplerden ziyade bizim ne yapacağımız önemli. Futbol oynarsak, mücadele edersek herkesi yenecek güçteyiz. Çıkışımız devam edecek."

Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise ilk 60 dakikada iyi oynadıkları mücadelede aleyhlerine verilen penaltı kararına kadar oyunu iyi yönlendirdiklerini kaydetti.

İlk yarıda rakiplerinin baskısına izin vermediklerini belirten Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onlara oynayacak alan bırakmadık. İlk yarıda istediğimiz her şeyi ortaya koyduk, Şaban'la yakaladığımız pozisyonu gole çevirsek biz galip gelebilirdik. Bence verilmeyen nizami bir golümüz var, uzak olduğu için göremedik. Herkesin gol dediği bir pozisyonda ilk önce faul sonra ofsayt kararı verildi. Öne geçmiş olsaydık maçı kazanan taraf biz olurduk. İlk 60 dakikada sergilediğimiz oyunu devam ettirmemiz gerekiyor. Berabere kalsak üzüleceğimiz bir maçı kaybettik."

Altıparmak, tribünden gelen tepkilerin hatırlatılması üzerine, "Geç bile başladılar, daha önce ısınmada başlıyorlardı. Onlar 10 haftadır aynı şekilde davranıyor, onlar bizim taraftarımız değil, yönlendirilen taraftarlar. Biz de çok üzgünüz" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz