Futbol

''Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz''

15 Ekim 2015 Perşembe 17:43 - Son Güncelleme 15 Ekim 2015 Perşembe 17:47

Hakan Kutlu, Boluspor'u yeneceklerini ve çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'in 8. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü Boluspor'u konuk edecek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligde namağlup 2 takımdan birisi olan mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü Hakan Kutlu, yaptığı açıklamada, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini ve Mersin İdmanyurdu ile çok verimli geçen bir hazırlık maçı yaptıklarını hatırlattı.

Bu sezon lige iyi başladıklarını, bu hafta konuk edecekleri Boluspor'un ise kötü başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda toparlandığını ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:

"Rakibimiz son 2 haftada kazanarak toparlanma sürecine girdi. Sahamızda Boluspor'u yenerek üst sıralardaki yerimizi korumak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İyi futbolumuzu sürdürdüğümüz zaman galibiyetler de gelecektir."

Takımda sakat futbolcuların olduğunu belirten Kutlu, sezon başından beri formasından uzak kalan ve ayak tarak kemiğindeki kırık nedeniyle ikinci kez ameliyat edilen Bebeto'nun devreyi kapattığını, dünkü antrenmanda ise Onur Alkan'ın çapraz bağlarının koptuğunu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağını kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz