Futbol

''Daha fazla gol atabilirdik''

10 Şubat 2018 Cumartesi 17:00 - Son Güncelleme 10 Şubat 2018 Cumartesi 17:03

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 3-0 kazandıkları Grandmedical Manisaspor galibiyetine ilişkin, "Üç tane gol attık ama daha fazla gol atabilirdik. O potansiyel var bizde. İnşallah diğer maçlarda o pozisyonları gole çeviririz." dedi. 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Karafırtınalar, alınan galibiyetle ilgili olarak oyuncuları ve camiayı tebrik ettiğini söyledi.

Grandmedical Manisaspor maçının kazanılması gereken önemli bir maç olduğuna dikkati çeken Karafırtınalar, "İki hafta iyi futbol oynayıp da kaybetmekten sonra çok daha önem kazandı. İyi futboldan çok iyi bir sonuç almayı düşündük. Bu sonucu da aldık. Çocuklar emeklerinin karşılığını aldı. Özveriyle çalışıyorlar." diye konuştu.

Karafırtınalar, maçta çok pozisyon bulduklarına değinerek, "Daha maçın 30'uncu saniyesinde öne geçebilirdik. Üç tane gol attık ama daha fazla gol atabilirdik. O potansiyel var bizde. İnşallah diğer maçlarda o pozisyonları gole çeviririz. Mücadeleden dolayı herkesi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Grandmedical Manisaspor cephesi

Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise maça iyi başladıklarını düşündüğünü belirterek, "İlk devre gayet dengeli bir oyun gitti. Kazanma şevki onlarda oldu. Biz biraz kırılgan bir takımız. Genel yaşadığımız sıkıntıların yanı sıra takım içerisinde orta saha oyuncusunun bulunmaması, devre arasında giden oyuncuların birçoğu orta sahayı teşkil ediyor. Biz kanat oyuncularından orta saha oyuncuları yapmaya çalışıyoruz. Orta sahadaki oyuncular da genç oyuncular. Bunun tecrübesizliğini yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Yenilen ikinci golden sonra da oyunun kırılma anlarının yaşandığını aktaran Taşkın, Boluspor'un çok gayretli ve iştahlı oynadığını dile getirdi.

Taşkın, girdikleri pozisyonlar olduğunu fakat golü bulamayınca mücadele güçlerinin düştüğünü belirterek, "Boluspor'u tebrik ederiz. Bundan sonraki maçlarda da lig sonuna kadar karakterli bir şekilde oyunu çirkinleştirmeden bir mücadele sürdüreceğiz." yorumunu yaptı.

Taşkın, maddi ve manevi sıkıntı yaşayan bir Manisaspor'un olduğuna dikkati çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"9 puanı silinmiş bir Manisaspor var. Devre arasında 10 tane oyuncusunu kaybetmiş bir Manisaspor var. Yazboz tahtası değil. Sezon başında bir iskelet kadro kurulur ve bu kadroyla gidersin. Maalesef bu iskelet kadro dağılınca bu sıkıntıları yaşıyoruz ama yapacak bir şey yok." 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz