Futbol

"Daha iyi bir Ankaraspor izlettirmek istiyoruz”

07 Kasım 2020 Cumartesi 23:22 - Son Güncelleme 07 Kasım 2020 Cumartesi 23:39  |  Kaynak : İHA

TFF 1. Lig’in 9. haftasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Ankaraspor'da Teknik Direktör Mustafa Özer, “Milli arada oyuncularla birlikte oyun sistemini oturtacağız...Daha iyi bir Ankaraspor izlettirmek istiyoruz” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaraspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, şunları söyledİ

“Öncelikle geçen hafta Ankaraspor’un başına gelmiştik ekibimle birlikte. Hem oyuncuları tanımak için hem de bizim için büyük bir fırsat olmuştu. Geldiğimizde zaten kupa maçını oynamıştık, Pazarspor maçını. Arkasından da Bursaspor maçını. Oyuna baktığınız zaman özellikle ikinci yarı oyuna hükmeden, kanatlardan hücumu, merkezden hücumu, pas ve destekleri iyi yapan bir takımım var. İkinci yarı net iki üç tane yüzde yüz pozisyonumuz vardı. Atsak şu anda galip gelecektik. Bir penaltı pozisyonumuz var, penaltı olabilir diyorlar ona bakmak lazım. Ama biz Ankaraspor olarak maç içerisinde çok iyi çalıştığımıza inanıyorum. İyi mücadele etti oyuncularım. Özverili oynadılar. Son vuruşlarda biraz daha becerikli olsaydı biz bugün Bursaspor maçından galip gelecektik. Ama olsun canları sağ olsun. Şimdi önümüzde bir milli ara var. Milli arada da oyuncularla birlikte oyun sistemini oturtacağız. Bizim istediğimiz oyun sistemini oturtacağız oyuncularla. Onları da zaten hallettikten sonra inşallah daha iyi bir Ankaraspor izlettirmek istiyoruz."

Ankaraspor kalecisi Emre Koyuncu’nun maçtan 5 saat önce kuzeninin vefat etmesi üzerine de konuşan Özer, ”Kaleci Emre Koyuncu’nun alnından öpüyorum. 5 saat önce 20 yaşında kuzeni vefat etti. Ona rağmen çıktı 90 dakika mücadele etti. Yani gerçekten çok duygulandık. Kuzenine de Allah’tan rahmet diliyorum, Emre’ye de başı sağ olsun diyorum. Gerçekten kolay değil, kolay değil. Onun için Emre’ye bu özveriden dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha iyi olacağız, yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Fazlı Tan: “İkinci yarı açıkçası çok iyi oynadığımız bir devre olmadı”

Bursaspor Teknik Direktörü Fazlı Tan ise maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün buraya kazanmak için gelmiştik. Oyuna da iyi başlayan taraftık. Sonuçta bir korner golü ile duran top organizasyondan 1-0 öne geçtik. 1-0 öne geçtikten sonra rakibimizin topu daha fazla sahip olduğu bölüm oldu. O bölümde rakibimiz de bizim çıkış anında kaptırdığımız bir top ile beraberliği yakaladı. Beraberlik gölünden sonra tekrar oyunun hakimiyetini alan taraf bizdik. İlk yarının sonlarına kadar iki üç tane bir Recep ile, bir Ali Akman ile, iki tane Batuhanla, üç dört tane kale önü pozisyonumuz oldu. Fakat bunları golle sonuçlandıramadık” şeklinde konuştu.

Maçın ikinci yarısını iyi oynamadıklarını belirten Tan, “Rakibimiz bize göre daha üstün bir oyun oynadı. İkinci yarıda çok fazla hücum açısından etkin değildik. Üretken değildik. Çok fazla pozisyon üretemedik. Rakibimizin bize göre çok daha ciddi pozisyonları vardı. İkinci yarıdaki oyunumuzla mağlubiyeti de alabilirdik. Fakat burada kazanmak için geldiğimiz bir maçtan en azından 1 puan alıp en azından evimize 1 puanla döneceğiz” dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz