Futbol

Denizli 2-2'lik skor için ne dedi?

04 Mart 2017 Cumartesi 17:43 - Son Güncelleme 04 Mart 2017 Cumartesi 17:52

TFF 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Bolusupor ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, "Karşımızda play-off için iddialı olan bir ekip vardı" dedi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Denizli, geçen haftaki performanslarının biraz gerisinde bir oyun sergilediklerini belirtti. Denizli, "Karşımızda play-off için iddialı olan bir ekip vardı. Bugünü böyle geçmek esasında 90 dakikayı değerlendirdiğiniz zaman çok sağlıksız değildi. Neticede bizim, maç olarak değerlendirmekten ziyade 90 dakikaların dışında bir total hesabımız var." diye konuştu.

Boluspor karşısında öne geçmelerine rağmen çok kısa bir süre içinde gol yediklerini ifade eden Denizli, şunları kaydetti:

"Kısa sürede yenilen gol belki de bizim bugünkü önemli zaaflarımızı ortaya çıkardı. 2 serbest atıştan rahat gol yiyen takım bunu telafi etmek mecburiyetinde. Önümüzdeki haftalarda mutlaka bunu telafi edeceğiz. Geçen hafta hücum toplarında başarı sağladık, gol atamadık. Bu hafta, karşılayacağımız toplarda da başarısızdık. Genel olarak böyle bir 90 dakikayı geride bıraktık."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz