Futbol

Denizlispor çıkışta

04 Kasım 2013 Pazartesi 14:34 - Son Güncelleme 04 Kasım 2013 Pazartesi 14:36

Işıklı: "Çıkışımız sürecek."

PTT 1. Lig'de deplasmanda Karşıyaka'yı 1-0 mağlup eden Denizlispor'un basın sözcüsü Hamdi Işıklı, "Çıkışımız sürecek" dedi.

Işıklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçında güzel bir oyun ortaya koyan ve sahadan galibiyete ayrılan teknik ekibi ve futbolcuları kutladığını söyledi. Ligde her maçın zorlu geçeceğini kaydeden Işıklı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbolcularımız sahada iyi mücadele ediyor. Takım oyunu anlamında büyük gelişme kaydedildi. Bu gelişmede teknik ekibin katkısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz bu takıma güveniyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Taraftarlarımız da sahamızda ve deplasmanda takımımızı yalnız bırakmıyor. Bunların hepsi bir araya gelince başarının da kendiliğinden geleceğine inanıyoruz. Karşıyaka deplasmandan aldığımız galibiyete sevindik. Çıkışımız sürecek."

Işıklı, çarşamba günü oynayacakları Manisaspor maçında sahadan 3 puanla ayrılacaklarına inandığını belirterek, taraftarlardan tribündeki yerlerini almalarını istedi.

Yeşil-siyahlı takımda dün sarı kart gören Süleyman Çelikyurt, Ömer Kandemir, Mert Çakar ve Bülent Ertuğrul bir kez daha sarı kartla cezalandırmaları halinde cezalı duruma düşecek.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz