Futbol

"Denizlispor iyi yolda ilerliyor"

25 Kasım 2013 Pazartesi 16:03 - Son Güncelleme 25 Kasım 2013 Pazartesi 16:06

Denizlispor teknik direktörü Yusuf Şimşek, bir puanın kazanç olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, hafta sonu sahalarında oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından alınan bir puanın kazanç olduğunu söyledi.

Şimşek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, futbolcularını sahadaki mücadelelerinden dolayı kutladığını belirtti. Karşılaşmada yedikleri golden sonra hemen toparlandıklarını ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"İlk yarıda beraberliği yakaladıktan sonra 2-3 net gol pozisyonundan yararlanamadık. İkinci yarıda ise istediğimiz oyunu sahaya yansıttık ama sahadan galibiyetle ayrılacak golü atamadık. İyi oyunumuzu 3 puan ile süslemek isterdik ama olmadı. Mağlup olmaktansa alınan bir puan ileriki haftalar için kazanç olduğunu düşünüyorum. Denizlispor iyi yolda ilerliyor."

Ligde oynadıkları her maçta sahaya kendi oyunlarını yansıtmaya çalıştıklarını dile getiren Şimşek, "Oyun sistemimiz her geçen gün daha da oturuyor. Biz genç arkadaşlarımıza ve onlara ağabeylik yapan tecrübeli futbolcuarımıza güveniyoruz. Bu takım ligde güzel yerlere gelecek. Son haftalarda topladığımız puanlar ve oynadığımız oyun bunun bir göstergesidir. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etmelerini istiyorum. Herşey güzel olacak" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz