Futbol

Denizlispor'da Özsoy başkan adayı

11 Ekim 2013 Cuma 17:43 - Son Güncelleme 11 Ekim 2013 Cuma 17:46

Özsoy: "Denizlispor'u yukarılara taşımak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da, eski başkanlardan Mehmet Özsoy, 21 Ekim'de yapılacak genel kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Mehmet Özsoy, kulübün tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bir marka olan Denizlispor'u daha yukarılara taşımak için başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde çalışacağını ifade eden Özsoy, başkan seçildiği takdirde teknik direktör Yusuf Şimşek ile yollarına devam edeceğini dile getirdi. Özsoy, "Kaptanımıza güveniyoruz. Yusuf, Denizlispor'a çok şeyler kazandırmıştır. Başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Özsoy, bayram öncesi personele bayram parası dağıtılacağını belirterek, "Bayram öncesi personelimizi sevindireceğiz. Takımımız da Mersin İdmanyurdu'nu mağlup etmesi durumunda primi kendileri belirleyecek" diye konuştu.

"Büyük bir aileyiz"

Denizlispor Kulübü Başkanı Yasin Özpek de başkan adayı Mehmet Özsoy'a her türlü desteği vereceğini ifade ederek, "Biz büyük bir aileyiz. Kongrede Mehmet Özsoy'a görevimizi layıkıyla devredeceğiz" dedi.

Öte yandan, protokol üyelerinin Mehmet Özsoy'un başkan adaylığına olumlu baktıklarını, Özsoy'un olağanüstü genel kurulda seçime tek listeyle gireceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz