Futbol

Denizlispor'da yol ayrımı!

23 Ocak 2014 Perşembe 14:42 - Son Güncelleme 23 Ocak 2014 Perşembe 14:43

Alkan, kulübüyle sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrıldı.

 PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'da futbolcu Onur Alkan, kulübüyle sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrıldı.

Kulüp menajeri Kenan Atik, yaptığı açıklamada, Onur'un yönetim kuruluyla yaptığı görüşmede, "takımdan ayrılmak istediğini" ifade ettiğini söyledi.

Yönetim kurulunun da futbolcunun kararına saygı gösterdiğini belirten Atik, "Onur Alkan, sözleşmesi tek taraflı feshederek takımımızdan ayrıldı. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz" dedi.

- "Kahe takımımızdan ayrılmamıştır"

Brezilyalı futbolcu Kahe ile ilgili basında çıkan haberlere de değinen Atik, Kahe'nin takımda kaldığını ve bugün antrenmana çıkacağını vurguladı. Futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesinin doğru olmadığını kaydeden Atik, "Kahe, kulübümüzün futbolcusudur ve kendisi ile görüşmeler sürmektedir. Kendisi bugün itibariyle takımda kalmak istediğini, takımın başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Kahe, takımımızdan ayrılmamıştır, sözleşmesinin feshedildiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" diye konuştu.

Atik, takımı güçlendirmek için birkaç futbolcuyla görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz