Futbol

"Dünyalar benim oldu"

17 Ocak 2016 Pazar 12:51 - Son Güncelleme 17 Ocak 2016 Pazar 10:56

Harlak "Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu altyapıdan gelen gençlere güveniyor."

PTT 1. Lig'de Samsunspor karşısında, uzatma bölümünde takımının galibiyet golüne imza atan Altınordulu Alim Harlak, genç futbolcular olarak kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamak için daha fazla çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Alim Harlak, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Samsunspor'a attığı golün değerinin bambaşka olduğunu belirtti.

"Adeta dünyalar benim oldu" ifadelerini kullanan genç oyuncu şunları kaydetti:

"Hedefim A Milli Takım. Çağlar Söyüncü'nün A Milli Takım'a gitmesi bu çatı altındaki herkesin hedefini büyütmesini sağladı. Samsunspor maçında, Antalya kampının yarattığı etkiyle görev yaptım ve elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalıştım. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu, altyapıdan gelen gençlere güveniyor. Bizim her zaman daha fazla çalışıp bu güveni boşa çıkarmamamız lazım. 'Ben oldum' dediğimiz anda düşüşe geçeceğimizi biliyoruz. Bu nedenle iyinin sonu yok felsefesini ilke edindik."

Altınordu Futbol Meslek Okulunun Çağlar Söyüncü, Yusuf Acer, Cengiz Ünder ve Alican Özfesli'den sonra A takım karosuna kazandırdığı 20 yaşındaki Alim Harlak, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Bursa Nilüferspor'da 5 gol, 10 asistlik bir performans sergilemişti.

Genç oyuncunun çeşitli yaş kategorilerinde 112 resmi maçta 30 golü bulunuyor.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz