Futbol

Elazığspor galibiyet serisi peşinde

16 Nisan 2019 Salı 18:05 - Son Güncelleme 16 Nisan 2019 Salı 18:08

Birevim Elazığspor'un teknik direktörü Serhat Gülpınar, Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında karşılaşacakları Osmanlıspor'u yenerek galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, geçen haftaki Eskişehirspor karşılaşmasından en azından 1 puanla dönmeyi ümit ettiklerini ancak oyuncuların iyi mücadelesine rağmen bunu başaramadıklarını söyledi.

Bu karşılaşmadan ders çıkarıp önlerindeki 5 periyotluk maça odaklandıklarını ve hedeflerinin küme düşme potasından bir an önce çıkmak olduğunu ifade eden Gülpınar, şunları kaydetti:

"Osmanlıspor karşılaşmasıyla bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Altınordu gibi bir takımı iyi bir oyunla çok fazla pozisyon vermeden geçebiliyorsak, bu takım bu ligde her takımı yenebilecek güçte olduğunu göstermiştir. Altınordu maçında kazanırken en büyük avantajımız birlik, beraberlik ve takım ruhu ile mücadele azmini sahaya yansıtmamızdı, inanmaktı."

Gülpınar, ligde kalabilmeleri için mutlak surette geçmeleri gereken iki rakipleri olduğunu dile getirerek, bu takımlardan Giresunspor'un 5 zorlu maça çıkacak olmasının kendileri için avantaj olduğunu aktardı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz