Futbol

"Elimizdeki oyuncuları tutalım"

12 Ocak 2015 Pazartesi 16:56 - Son Güncelleme 12 Ocak 2015 Pazartesi 16:59

Orduspor Teknik direktörü Ziya Doğan önemli açıklamamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un teknik direktör Ziya Doğan, "Takımdaki mevcut oyuncuları tutmamız gerekiyor" dedi.

Doğan yaptığı açıklamada, devre arası kampını Antalya'da geçireceklerini anımsattı.

Ligin ikinci yarısının zor geçeceğini, bu nedenle işi sıkı tuttuklarını ifade eden Doğan, "Ziya Doğan hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmaz, yapımda böyle bir şey olmaz. Her şeye rağmen sonuna kadar pes etmeden çalışacağız. Sezon başından bu yana birçok futbolcu alacaklarından dolayı takımdan ayrıldı. Bundan sonra mevcut oyuncuları takımda tutmamız gerekiyor. Eğer bu oyuncuları takımda tutamazsak bize geçmiş olsun" diye konuştu.

Doğan, transfer yasağının önlerinde büyük bir engel olduğunu savundu.

Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla başlamayı arzuladığını dile getiren Doğan, istediği oyuncu listesini de hazırladığını ancak transfer yasağından dolayı transferlerin yapılamadığını anlattı.

Kulüp başkanı Nedim Türkmen ile yaptığı görüşmede kadrodaki futbolcuların tutulması gerektiğini ısrarla söylediğini belirten Doğan, şöyle konuştu:

"Bu zamana kadar giden futbolcu gitti, artık hiç olmazsa elimizdeki futbolcuları tutalım. Göreve geldiğimizden bu yana fedakarlık yapıyoruz. Şimdi bunun aynısını başkalarından bekliyoruz. Alacaklı ve kulübe ihtar çeken çeken futbolculara günü geldiğinde paralarını ödemek gerekiyor. Yönetim bu oyuncuları tutmak adına bir şey yapamazsa bizim de yapacağımız bir şey kalmaz. Kulübe ihtar çeken oyuncuların içinden gidenler olursa o zaman çok kötü günler bizi bekliyor. O zaman herkesin gardı düşer."

Doğan, denemek için kampa getirdikleri futbolcuları, transfer yasağından dolayı geri göndereceklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz