Futbol

Engin Korukır'dan özeleştiri

08 Mart 2016 Salı 22:45 - Son Güncelleme 08 Mart 2016 Salı 20:52

"Gaziantep BB karşısında kötü oynamadık ama silik bir oyun ortaya koyduk."

 PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "Kazandığımız maçlarda çok coşkulu oynamıştık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında da kötü oynamadık ama silik bir oyun ortaya koyduk" dedi.

Korukır, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirdi.

Rakipleri karşısında çok etkisiz bir oyun sergilediklerine dikkati çeken Korukır, "Kazandığımız maçlarda çok coşkulu oynamıştık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında da kötü oynamadık ama silik bir oyun ortaya koyduk. Bu futbolcu grubu 3 maçı arka arkaya kazandı, yine kazanabilir. Bu maçı unutmak zorundayız. Çok kötü oynadığımızı kabul etmiyorum, düşünmüyorum da ama temposuz ve silik bir oyun oynadık" ifadelerini kullandı.

Sahalarında 12 Mart Cumartesi günü oynayacakları Multigroup Alanyaspor maçına da değinen Korukır, "Yüzde 100 kazanmamız gereken bir maç. Alanyaspor ligde ilk 2 sırada olmayı çok istiyor, biz de play-off'u çok istiyoruz. Önümüzde 10 maç var, bu da 30 puan eder. 30 puanın 15'ini alan play-off'a çıkacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bu ligde herkes herkesi yeniyor" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, Multigroup Alanyaspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Engin Korukır yönetiminde tesislerinde sürdürdü. Kırmızı-beyazlı oyuncular, antrenmanda ısınma koşusu, 5'e 2 top kapma ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmana, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Canberk Aydın katılmadı, Murat Gürbüzerol ve Hasan Kılıç ise takımdan ayrı koştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz