Futbol

Enis 'Destan' yazıyor

12 Şubat 2021 Cuma 21:50 - Son Güncelleme 12 Şubat 2021 Cuma 22:20  |  Kaynak : TRT SPOR

3-0 kazanılan Ankaraspor maçında 2 gol atıp 1 de asist yaparak galibiyetin mimarı olan Altınordu'nun 18 yaşındaki genç forveti Enis Destan, son haftalardaki yükselen formunu sürdürüyor.

Altınordu'nun yükselen değeri Enis Destan, son 3 maçta attığı 4 gol ve yaptığı 1 asistle göze çarpıyor.

Hafta içi yaptığı açıklamada hedefinin Bayern Münih'te oynamak olduğunu söyleyen ve Polonyalı yıldız Lewandowski'yi örnek aldığını belirten genç golcü, her geçen hafta formunu arttırmaya devam ediyor.

Ligdeki ilk golünü 5. haftada 5-2 yenildikleri Adanaspor maçında kaydeden Enis, 7 haftalık suskunluğu bu kez de 4-1 mağlup oldukları Tuzlaspor maçında takımının tek golünü atarak bozmuştu.

TFF 1. Lig'in 19. haftasında oynanan Bursaspor maçının ikinci yarısında oyuna giren ve 90+5'te attığı golle galibiyeti getiren genç isim, ertesi hafta oynanan Boluspor maçına da ilk 11'de başladı. Mücadelenin henüz 8. dakikasında Altınordu'yu öne geçiren Enis, takımın diğer genç yıldız adayı Burak İnce'yle beraber galibiyeti getiren isim oldu.

Form grafiğinin artmasıyla ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen 18 yaşındaki forvet, bugün oynanan Ankaraspor deplasmanında 2 gol atıp 1 de asist yaparak, galibiyetin mimarı oldu.

17 yaşındaki orta saha Burak İnce'yle beraber Altınordu Futbol Akademisi'nin (ALFA) Türk futboluna sunduğu son yıldız adaylarından biri olan Enis Destan, Ümit Milli Futbol Takımımızın U21 Avrupa Şampiyonası elemeleri kadrosuna da davet edildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz