Futbol

Erkan Sözeri'den 'intikam' tepkisi

14 Aralık 2019 Cumartesi 19:23 - Son Güncelleme 14 Aralık 2019 Cumartesi 19:31

BB Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Geçen sene son 4 maçta Giresunspor'u zorlu fikstüre rağmen kariyerimi riske atarak ligde bırakan ben ve ekibimdi. Maalesef insanlarda intikam duygusunu engelleyemiyorsunuz" diye konuştu.

TFF 1. Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Giresunspor'u 2-0 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, müsabakanın özellikle ikinci yarısında iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor ve gergin geçeceği belli olan bir müsabaka oynadıklarını aktardı.

Özellikle Giresunspor tarafından gelen "intikam" sözlerinin, oyunculara da yansıdığını vurgulayan Sözeri, "Oyuncularıma, 'Biz soğukkanlı olacağız. Bu maçın bizim için diğerlerinden hiçbir farkı yok.' dedim" ifadelerini kullandı.

"Bence intikam duygusu insanı insanlıktan çıkaran bir duygu"

İlk yarıda soğukkanlı kaldıklarına işaret eden Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbolun nasıl karmaşık olduğunu bir kere daha gördük. Geçen sene son 4 maçta Giresunspor'u zorlu fikstüre rağmen ligde bırakan, kariyerimi riske atarak bunu sağlayan ben ve ekibimdi. Maalesef insanlarda intikam duygusunu engelleyemiyorsunuz. Bence intikam duygusu insanı insanlıktan çıkaran bir duygu. 5 ay önce orada imparatorduk. Şimdi küfür yiyoruz. Canları sağ olsun. Kötü söz sahibine aittir."

İlk yarıda etkili olamadıklarına dikkati çeken Sözeri, "İkinci yarı Gabriel Obertan değişikliği, takımı güzel bir havaya büründürdü. İkinci yarının tamamında iyi oynadık. Oyunumuz skora yansıdı." diye konuştu.

"Hedefe giden yolda güzel bir 3 puan oldu"

Oyuncularına teşekkür eden Sözeri, "İkinci yarı sahada futbol adına ne gerekiyorsa yaptılar. Yine sakin kalmalıydık ama rakibimizin gol yedikten sonra aşırı gerginliğinden dolayı kalamadık. Buraya gelen takımlar bizi yenmek ve puan almak için oynuyor. Mağlup olduklarında böyle gerginlik yaşatıyorlar. Dolayısıyla biz daha sakin kalmalıyız. Çünkü hedefe giden bir takımız. Meyve veren ağaç taşlanır. Hedefe giden yolda güzel bir 3 puan oldu. Süper Lig düzeyinde bir maç ve mücadele olduğunu düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz