Futbol

Eroğlu ve Altın'dan 3-1 yorumu

19 Eylül 2015 Cumartesi 19:37 - Son Güncelleme 19 Eylül 2015 Cumartesi 19:43

Altınordu-Alanyaspor maçı sonrası teknik direktörler açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'de Alanyaspor'u 3-1 yenerek ilk galibiyetini alan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İzmir'e dönmemiz ve zeminin güzel olması bize avantaj sağladı" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında geçen sene alıştıkları galibiyetlere bu sezon geç de olsa tekrar başladıklarını söyledi.

İlk 2 iç saha maçını Denizli'de oynadıklarını hatırlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"İzmir'e dönmemiz ve zeminin güzel olması bize avantaj sağladı. Maç iki takım için de çok zordu. Bu müsabakayı kazanmak için motivasyon ve taktiksel anlamda iyi çalıştık. Havanın sıcak olması temponun artmasını engelledi. Üçüncü golü bulduktan sonra da pozisyonlarımız vardı. Dört haftadır elde edilemeyen galibiyetten dolayı mecburen geriye yaslandık."

Alanyaspor cephesi

Alanyaspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyledi. İzmir'den puanla dönmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten Altın, şunları kaydetti:

"Kaderimizi duran toplar belirliyor. 6 gol yedik ve hemen hemen hepsi duran toptan. Çok çalışıyoruz ama üstesinden gelemiyoruz. Herhalde konsantrasyon eksikliği bizi bu duruma düşürdü. Oyun disiplininden kopmadan oynamalıyız. Altınordu'yu kutluyorum, istediler, ve maçı kazandılar."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz