Futbol

Eroğlu ve Bizati'den maç yorumu

21 Eylül 2014 Pazar 01:45 - Son Güncelleme 21 Eylül 2014 Pazar 01:49

Berabere biten karşılaşma sonrası teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi.

PTT 1. Lig'de Manisa'da oynanan maçta Denizlispor ile 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik sorumlusu Hüseyin Eroğlu, takım olarak gol bölgelerinde daha etkili olmaları gerektiğini söyledi.

Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bütün haftayı kazanmak için çalışarak geçirdiklerini belirterek karşılaşmanın başından itibaren istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını belirtti.

Denizlispor'un ilk yarıda kapalı bir savunmayla oynamaya çalıştığını, istedikleri golü bulduklarını, coşkulu bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Eroğlu, "1-0'dan sonra yakaladığımız birkaç pozisyon vardı, onları değerlendirebilseydik farkı artırabilirdik. Talihsiz, bize yakışmayan bir gol yedik. Skor 1-0 iken, takım halinde hücuma giderken az adamla yakalandık ve kalemizde gol gördük. Bu bize yakışmadı" dedi.

İkinci yarıda da kazanmak için çok mücadele ettiklerini belirten Eroğlu, şunları söyledi:

"Gol bölgelerinde çok daha etkili olmamız gerekiyor. Çok fazla gol pozisyonuna giremiyoruz. Belki üretken olamıyoruz. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor ki 3 puanla tanışalım. Her şeye rağmen mücadeleden memnunum. Birçok oyuncum bu ligde yeni oynuyor. Güçlü takımlar var, gol atmamız gerekiyor. Çünkü bir hata olduğu zaman affetmiyorlar gol yiyorsun, bununla ilgili çalışmalar yapacağız."

Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Sorumlusu Özcan Bizati de iki takım oyuncularını tebrik ederek başladığı konuşmasında, üst düzey bir maç oynandığını ifade etti.

İki tarafın da oyuna hükmedemediğini belirten Bizati, "İkinci yarıda oyuna hükmetmemiz gereken yerler vardı, yapamadık. Onları yapmış olsaydık galip olabilirdik. Deplasmanda aldığımız puan çok önemli. İleride bu puanlar çok değerli olacak" diye konuştu. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz