Futbol

"Eskişehirspor'u iyi analiz ettik"

05 Kasım 2017 Pazar 18:29 - Son Güncelleme 05 Kasım 2017 Pazar 19:27

TFF 1. Lig'in 11. haftasında MKE Ankaragücü'ne sahasında 3-1 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, şansın yanlarında olmadığını söyledi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise "Bugün taktiksel anlamda oyuncularımla istediğimizi aldık" dedi.

İldiz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Oyuna iyi başladık. İkinci yarıda da maçı çok istedik. Bugün futbol şansı yanımızda değildi. İnanılmaz goller kaçırdık. Biz kaçırdık, rakibimiz attı. Maçı sonuna kadar kovaladık." diye konuştu.

MKE Ankaragücü cephesi

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç öncesinde Eskişehirspor'u iyi analiz ettiklerini kaydetti.

Siyah-kırmızılı takımın, savunma arkasında bıraktığı boşlukları değerlendirdiklerini ifade eden Kartal, şöyle konuştu:

"İkinci yarıdaki golden sonra arkada daha çok hata yaptılar. Bunları değerlendirdik. Her rakibe göre taktiksel olarak çalışıyoruz. Bu maçta oyuncularım ne söylediysem yerine getirdi. Bugün taktiksel anlamda oyuncularımla istediğimizi aldık. Üç puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Bu galibiyeti Ankaragücü camiasına ve taraftarına armağan ediyoruz. Eskişehirspor Türk futbolunun köklü ve önemli kulüplerinden. Onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz