Futbol

Fırat Gül: Kafamızdaki şablonu oturtmaya çalışıyoruz

18 Ağustos 2021 Çarşamba 22:25 - Son Güncelleme 18 Ağustos 2021 Çarşamba 22:27  |  Kaynak : AA

TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'un teknik direktörü Fırat Gül, "Biz ilk geldiğimiz günden itibaren hem oyuncu transferi anlamında hem oyun kurgusu anlamında kafamızdaki şablonu oturtmaya çalışıyoruz" dedi.

Turuncu-beyazlılar, kulüp tesislerinde teknik direktör Fırat Gül yönetiminde antrenman yaptı.

Teknik direktör Gül, antrenman öncesi, gazetecilere, Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Gül, Gençlerbirliği maçını önemseyerek çalışmalara başladıklarını belirterek, "Ciddi bir rakip. Lige şampiyonluk parolasıyla başladılar. İlk hafta içeride bir mağlubiyetleri var ancak sonuç itibarıyla kaliteli bir takım oldukları gerçeğini değiştirmez. Biz de bunu farkında olarak Gençlerbirliği maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Adanaspor'un iddialı bir ekip olacağını vurgulayan Gül, şöyle konuştu:

"Biz ilk geldiğimiz günden itibaren hem oyuncu transferi anlamında hem oyun kurgusu anlamında kafamızdaki şablonu oturtmaya çalışıyoruz. Ancak bir taraftan da skor almanız lazım, işin bu tarafını yok sayamazsınız. İkisini birden yapmakta kolay bir iş değil. Geçtiğimiz yıllarda birçok problem yaşanmış ancak bu sene Adanaspor kimsenin öyle yenip gidebileceği bir takım olmayacak."

Tetteh: Gollerimle takımıma katkı sağlamak istiyorum

Ganalı forvet Samuel Tetteh de Adanaspor taraftarının ve camiasının kendisini çok iyi karşıladığını belirtti.

Tetteh, TFF 1. Lig'de olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Bence kaliteli bir lig. Benim açımdan da kendi yeteneklerimi gösterebileceğim bir lig. Takıma daha iyi adapte olup, birbirimize alışma sürecini daha kısa sürede geçirip kalitemizi göstereceğimizi düşünüyorum. Gollerimle takımıma katkı sağlamak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz