Futbol

Fuat Çapa: Son tercihleri doğru yapamadık

02 Mart 2019 Cumartesi 22:02 - Son Güncelleme 02 Mart 2019 Cumartesi 22:09

Adana Demirspor'a sahasında 2-1 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Rakip bizden daha az pozisyona girdi ama daha iyi değerlendirdi" ifadelerini kullandı.

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında ağırladığı Adana Demirspor'a 2-1 yenilen Eskişehirspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, rakip takımın az girdiği pozisyonları iyi değerlendirdiğini söyledi.

Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya hem takım hem de taraftar olarak iyi hazırlandıklarını kaydetti.

Taraftarları önünde 3 puan almak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Çapa, "Oyuna çok iyi başladık. Daha çabuk ve uzun toplarla pozisyon aradık. İkinci yarıya da iyi başlamıştık. Rakibe oranla daha çok net pozisyonumuz var. Son tercihleri doğru yapamadık. Son vuruşlarda çok fazla becerikli değildik. Pozisyona girmemiz çok iyi ancak değerlendirebilmeliyiz. Rakip takım bizden daha agresifti. Bizden daha fazla baskılıydı. İleride biz baskı kuramadık. Rakip bizden daha az pozisyona girdi ama daha iyi değerlendirdi." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz