Futbol

"Futbolcularımıza saldırdılar, anlam veremedim"

02 Haziran 2015 Salı 09:30 - Son Güncelleme 02 Haziran 2015 Salı 09:52

Antalyaspor'un teknik sorumlusu Göksu, maç sonunda yaşananlara tepki gösterdi.

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Bizim artık bütün arzumuz Samsunspor maçını kazanıp, Süper Lig'e çıkmak" dedi.

Göksu, play-off yarı final rövanşında Adana Demirspor'a 2-0 yenildikleri, ancak ilk maçı sahalarında 3-0 kazanmalarından dolayı finale yükseldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

"Maç bittikten sonra rakip futbolcuların bir iki arkadaşımıza saldırmasına anlam veremedim"

Futbolun ciddi bir oyun olduğunu aktaran Göksu, ilk maçta 3-0 galip ayrıldıklarında herkesin bu karşılaşmanın kolay olacağını düşündüğünü, ancak öyle olmadığını söyledi.

Göksu, rakiplerinin 2-0 kazanmalarına rağmen final hakkını kendilerinin elde ettiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Futbolcu kardeşlerimi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Adana Demirsporlu futbolcu kardeşlerim de iyi mücadele etti ancak kazanan biz olduk. Final hakkını kazandık. Futbolcu kardeşlerim finalde de kazanıp üçüncü olarak Süper Lig'e çıkacaklarına inandılar ve bunu da başaracak güçteyiz. Ama üzücü olan, maçtan sonraki olaylar. Olayları anlayamadım. Maç bittikten sonra rakip futbolcuların bir iki arkadaşımıza saldırmasına anlam veremedim. Böyle şeyler olmamalı ama oldu. Biz artık geriye bakmayacağız. Bundan sonra biz İstanbul Başakşehir Stadı'nda oynayacağımız Samsunspor maçını düşünüp, ona hazırlanacağız. Bizim artık bütün arzumuz Samsunspor maçını kazanıp, Süper Lig'e çıkmak."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz