Futbol

Futbolda gözler Bakan Fahrettin Koca-TFF Başkanı Özdemir buluşmasında

05 Mayıs 2020 Salı 10:02 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2020 Salı 10:04

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün bir araya gelecek. Futbolun geleceğinin konuşulacağı toplantının ardından Bilim Kurulu ile görüşme yapılacak ve yol haritası çizilecek.

Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ligler ne zaman başlayacak? Bu soruya yanıt bulmak için çalışmalar sürüyor.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile buluşacak.

Akşam Gazetesine konuşan Başkan Özdemir, "Sağlık Bakanımızdan randevu aldık. Bir görüşmemiz olacak. Kendisinin görüşlerini alacağız. Daha sonra Bilim Kurulu'yla da futbolun durumuna ilişkin görüşmelerimiz olacak. Ondan sonra bir yol haritası belirleyeceğiz. Tarih 12 Haziran mı olur, daha sonra mı olur? Nedir, ne değildir her şeyi konuşacağız." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve alt lig ekiplerinin başkanlarının katıldığı toplantının detaylarını da aktaran Başkan Özdemir, "Birinci Lig takımları oynamak istiyor. İkinci ve Üçüncü Lig takımlarının ise yüzde 77'sini oynamak istemiyor. Onlar diyor ki, 'Birincilere ödülleri verilsin ama küme düşme olmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz