Futbol

"Galatasaray'dan hiçbir zaman resmi teklif gelmedi"

17 Temmuz 2018 Salı 17:42 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2018 Salı 17:47

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'un üst yöneticisi Fazlı Ulusal, Adana Demirspor'a giden kaleci Çağlar Şahin Akbaba ile ilgiil olarak "Galatasaray, Kardemir Karabükspor Kulübüne hiçbir zaman Çağlar Şahin Akbaba ile ilgili resmi teklifte bulunmadı. Sadece söylentilerle bu süreç devam etti" dedi.

Fazlı Ulusal, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüpten alacağı olan bazı futbolcuların serbest kalmaması için girişimlerde bulunduğunu belirtti.

Adana Demirspor'a giden kaleci Çağlar Şahin Akbaba'nın durumunu da değerlendiren Ulusal, şunları kaydetti:

"Galatasaray, Kardemir Karabükspor Kulübüne hiçbir zaman Çağlar Şahin Akbaba ile ilgili resmi teklifte bulunmadı. Sadece söylentilerle bu süreç devam etti. Benim Galatasaray Kulübüyle görüşeceğim çok isim vardı, ancak bulunduğum durum itibarıyla Galatasaray Kulübünü arayıp 'Siz Çağlarla ilgileniyormuşsunuz, bunu alacak mısınız?' deme gibi bir ahlakım yok. Çağlar'ın serbest kalmaması için elimden geleni yaptım. Adana Demirspor'a transfer oldu. Adana Demirspor bu ligde şampiyonluğa oynayacak, çok büyük paralar harcayan kulüp. Bu transferde Murat Sancak'ın çok büyük bir emeği var. Bize çok yardımcı oldu. Çok büyük bir işi başardığımızı düşünüyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz