Futbol

GAP Arena Stadyumu'ndaki "çim" sorunu

01 Eylül 2014 Pazartesi 15:37 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 15:39

GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, düzenlediği basın toplantısında, her türlü bakımın yapılmasına rağmen stattaki çimin beklenmedik şekilde kuruduğunu söyledi.

Sorundan duyduğu üzüntüyü dile getiren Yıldız, kurumanın nedenin henüz tespit edilemediğini, sahadan alınan numunelerin incelendiğini belirtti.

Stadın, Şanlıurfaspor'un 6. haftada yapacağı Orduspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını vurgulayan Yıldız, ''Kulüp yönetiminden ve Şanlıurfa kamuoyundan özür diliyorum. Çarşamba günü inşallah çimin ihalesini yapacağız. Amacımız, sahayı Orduspor maçına hazır hale getirmektir. Bu süreçte bize destek veren Şanlıurfaspor yönetimine teşekkür ediyorum'' dedi.

İhalenin ardından mevcut çimin hızlı bir şekilde kaldırılacağını aktaran Yıldız, yeni çimin tahmini maliyetinin 200 ile 300 bin lira civarında olduğunu kaydetti.

Şanlıurfaspor, sahasında yapması gereken ligin ilk haftasındaki Adanaspor maçı, "çim sorunu nedeniyle Elazığ Atatürk Stadı'nda oynamıştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz