Futbol

Gaziantep BB zorlu virajda

18 Kasım 2015 Çarşamba 14:28 - Son Güncelleme 18 Kasım 2015 Çarşamba 12:47

Gaziantep ekibi, art arda ligin üst sıralarındaki takımlarla karşılaşacak.

PTT 1. Lig'in ilk 10 haftasında yakaladığı yenilmezlik serisini Alanyaspor maçıyla kaybeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, art arda ligin üst sıralarındaki takımlarla karşılaşmaya hazırlanıyor.

Ligin 11. haftasını 18 puanla 4. sırada tamamlayan mavi-beyazlı ekip, Alanyaspor ile yaptığı maçı 3-2 kaybederek, "yenilmeyen takım" unvanını kaybetti. 12. haftada Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Gaziantep temsilcisini zorlu maçlar bekliyor.

21 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, daha sonraki haftada ise Vartaş Elazığspor'u konuk edecek. Gaziantep ekibinin rakipleri, 18 ve 19 puanla kendisinin birer sıra üstünde yer alıyor.

Teknik direktör Hakan Kutlu, yaptığı açıklamada, Alanyaspor maçında alınan mağlubiyetin kendilerini moral ve motivasyon olarak çok fazla etkilemediğini söyledi.

Maçın ilk 30 dakikalık bölümünün dışında iyi mücadele eden bir takım olduklarını anlatan Kutlu, "Buna rağmen mücadelemizden sonuç alamadık. Yenilmemize rağmen maçın genelindeki oyuncularımın performansından memnun kaldım. Yani gelecek adına kaygı verici bir durum olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Gerçek oyun anlayışlarını sahaya yansıtmaları halinde ligde yenemeyecekleri takım olmadığını ifade eden Kutlu, özellikle iki maçlık zorlu bir döneme girdiklerini ancak bunları kayıpsız geçmek istediklerini vurguladı.

Kutlu, söz konusu iki maçın mücadele anlamında her iki takım adına da çekişmeli geçeceğini aktararak, şöyle konuştu:

"Güzel geçeceğine inandığım iki maç bizi bekliyor. Biz ligi hafta hafta düşünüyoruz. O yüzden önceliğimiz Kardemir Karabükspor maçı. Önümüzdeki iki maç çok önemli. Bunun bilincindeyiz. Çünkü bu maçlardan alınan her puan ligin üst sıralarında tutunabilmek adına hayati önem taşıyacak."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz