Futbol

Gaziantep BB'de Hasan Özer dönemi

31 Ekim 2013 Perşembe 13:46 - Son Güncelleme 31 Ekim 2013 Perşembe 13:48

Genç teknik adamla 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Hasan Özer dönemi resmen başladı. Özer ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

GASKİ Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, camia olarak yeni bir döneme girdiklerini belirtti.

Anlaşmanın iki taraf için "hayırlı" olmasını dileyen Göksen, "Kan değişikliğine ihtiyacımız vardı, bunun için takımı Hasan Özer hocamıza emanet ettik. Genç ve hedefi olan bir arkadaşımızla 1,5 yıllık anlaşma imzaladık" dedi.

Sezon başındaki hedeflerinden sapmadıklarını söyleyen Göksen, şunları kaydetti:

"Aynı amaç doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Takımı 6 yıldır ligde tutmanın başarı olduğunu düşünüyorum. Çünkü 19 şehir kulübü arasındaki tek kurum takımıyız. Kurum takımlarını ligde tutmak ve başarı getirmek çok zor. Bu başarıyı devam ettirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Özer de kendilerine güvenenleri mahcup etmemek için çalışacaklarını ifade etti.

Futbolu bıraktıktan sonra 6 ay Elazığspor'da teknik direktörlük yaptığını hatırlatan Özer, "Bu dönemde, antrenörlüğün ne kadar zor olduğunu, eğitimden geçmemiz gerektiğini gördüm. 3 yıl Hikmet Karaman ile çalıştım. Bu benim için eğitimdi, eğitimi tamamladığımı düşünüyorum. Kendisinden çok şey öğrendim. Sahip olduğumuz yetenekleri takımımıza aktaracağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz