Futbol

"Gelecek adına umut verici"

15 Eylül 2015 Salı 13:38 - Son Güncelleme 15 Eylül 2015 Salı 13:40

Hakan Kutlu, oyuncularının performansından mutlu olduğunu dile getirdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, her hafta daha iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Futbolcularımın performansından memnunum" dedi.

Kutlu, yaptığı açıklamada, geride kalan haftalarda mağlup olmadıklarını hatırlattı.

Geçen hafta Altınordu'yu konuk ettiklerini ve galibiyete yakın taraf olmalarına rağmen son dakikada yedikleri golle 1 puana razı olduklarını ifade eden Hakan Kutlu, "Her şeye rağmen iyi oynuyoruz. Her hafta iyi mücadele ediyoruz. Futbolcularımın performansından memnunum. Bu durum ise gelecek adına umut verici" diye konuştu.

Oynadıkları karşılaşmalarda rakip sahada etkili olmaya çalıştıklarını dile getiren Kutlu, final paslarında istedikleri sonuca gidemedikleri için gol atmakta güçlük çektiklerini ancak bu sıkıntıyı gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Bu hafta Adana Demirspor'a konuk olacaklarını hatırlatan Kutlu, şunları kaydetti:

"Adana ekibi, güçlü ve lider konumda. O yüzden güçlü olmanın yanı sıra moralli ve hırslı bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Rakibimizi analiz ederek hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kendi eksikliklerimizi de giderip, Adana'dan puanlarla döneceğiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz