Futbol

Gençlerbirliği'nden Alanyaspor'a

08 Ağustos 2015 Cumartesi 16:31 - Son Güncelleme 08 Ağustos 2015 Cumartesi 17:45

Alanyaspor, Gençlerbirliği'nden Artun Akçakın'ı 1 yıllığına kiraladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor, Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki forveti Artun Akçakın'ı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.
Geçen sezonun ilk yarısını Gençlerbirliği, 2. yarıyı da Adana Demirspor formasıyla geçiren Artun Akçakın, Alanyaspor ile anlaştı.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Artun'u geçen sezon da transfer etmek istediklerini ancak gerçekleşmediğini söyledi. Önceki gün Ankara'ya gittiklerini ve bu kez Artun ile birlikte döndüklerini belirten Çavuşoğlu, "Artun'un kalitesi ortada. Kendisinden beklentimiz yüksek. Hayırlı olsun" dedi.

Genç golcü ise "Alanyaspor ile geçen sezon da görüşmüştük ancak kısmet bu seneymiş. İstediğim bir kulübe geldim. Başkanım Ankara'ya kadar gelerek her şeyle kendisi ilgilendi. Sonra birlikte Alanya'ya döndük. İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

Alanyaspor, sezon sonunda Artun'u sözleşme şartlarında belirtilen rakamı ödeyerek bonservisiyle satın alabilecek. Genç oyuncu, geçen sezon Süper Lig'de 1, PTT 1. Lig'de 5 ve Türkiye Kupası'nda 4 olmak üzere fileleri 10 kez havalandırmıştı. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz