Futbol

Gergin maçın ardından

03 Nisan 2016 Pazar 17:36 - Son Güncelleme 03 Nisan 2016 Pazar 14:40

Boluspor cephesi üzgün, Kardemir Karabükspor cephesi ise mutlu...

 PTT 1. Lig'de kendi sahasında Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Hamit Cihan, "Bizim için mutlak hedef galibiyetti, bunu alamadığımız için, taraftarımıza bu duyguyu yaşatamadığımız için üzgünüz." dedi.

Cihan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın 85'inci dakikasına kadar her şeyin kendi kontrolleri altında olduğunu belirtti. Bu 85 dakika içinde rakibin ciddi anlamda bir pozisyonu olmadığını söyleyen Cihan, "Bizim 2 metreden kaçırdığımız bir gol pozisyonu var. Akıbetinde de bir penaltı golüyle maçı verdik." şeklinde konuştu.

Bu karşılaşmadan galip gelmek istediklerini fakat başaramadıklarını anlatan Cihan, şu ifadeleri kullandı:

"Aslında gelip gelmek bizim için taraftarımızı memnun etme anlamında çok çok önemliydi. Çünkü bu ülkede birçoğumuzun inandığı gibi bu oyunun sonucu galibiyet olunca her şey doğrudur, iyidir, yolundadır. Herkes mutludur. Mağlup olursanız iyi yaptığınız şeyler de kötü olarak değerlendirilir. Bizim için mutlak hedef galibiyetti, bunu alamadığımız için, taraftarımıza bu duyguyu yaşatamadığımız için üzgünüz."

Kardemir Karabükspor cephesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise çok baskı altında bulundukları bir karşılaşmadan 3 puan aldıklarını dile getirdi.

Üzerlerinde bulunan baskı nedeniyle ilk 45 dakika istedikleri oyunu sergileyemediklerini söyleyen İldiz, "İlk yarı biraz gerginlik vardı. İkinci devre biraz daha hakim olduğumuz oyunda beklenen oyunu oynayamasak da mücadele anlamında biraz daha oyuna hakimdik" dedi.

İldiz, komşu iller arasında bulunan rekabetin de karşılaşmanın gidişatını etkilediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ben hep söylüyorum, 'bunlar olsun ama saha içinde olsun.' diye. Olması futbolu renklendirir, zevklendirir. Sportmenlik dışı hareket olmadığı sürece bu iyidir. Böylesi zorlu bir deplasmandan kayıpsız döndüğümüz için ve kazandığımız için mutluyuz. Yedi tane final haftamız kaldı. Bundan sonra her maç bu maç gibi zor olacak. Ayrıca seyircimize de teşekkür ediyorum Buraya kadar gelip bizi desteklediler."

Maçın ardından gerginlik

Maçın bitimiyle Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'ın da bulunduğu protokol tribününde kısa süreli tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmaya polis ekipleri müdahale etti.

Stat dışında ise Boluspor taraftarları karşılaşmanın hakemleri ve Kardemir Karabükspor taraftarlarına tepki gösterdi.

Futbolcuların bulunduğu takım otobüsüyle taraftarların bulunduğu yolcu otobüsleri polis eskortu eşliğinde Karabük il sınırına kadar götürüldü.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz