Futbol

Giresunspor lig bitti düşüncesinde olmayacak

08 Mayıs 2019 Çarşamba 21:14 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2019 Çarşamba 21:16

Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Biz 'işimiz bitti, çıkalım öylesine oynayalım' anlayışında olmayacağız. Hatayspor ve sonrasındaki Altınordu maçına bu düşünceyle çıkacağız." dedi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorluk derecesi çok yüksek Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor maçlarından 4 puan alan oyuncularını kutladı.

Ligi kazasız bir şekilde bitirdiklerini belirten Erkan Sözeri, bundan sonra ise Giresunspor'un ve futbolcuların prestijinin önemli olduğunu belirtti.

Sözeri, şampiyonluk ve play-off potasındaki takımların iddialarının devam ettiğini dile getirerek, "Dolayısıyla biz de bu mücadelenin içindeyiz. Biz 'işimiz bitti, çıkalım öylesine oynayalım' anlayışında olmayacağız. Hatayspor ve sonrasındaki Altınordu maçına bu düşünceyle çıkacağız. Giresunspor'un prestiji için sahada elimizden ne geliyorsa onu yapacağız." diye konuştu.

Erkan Sözeri, rehavet ortamı içerisinde olmayacaklarının altını çizerek, şunları kaydetti:

"Bu haftaki rakibimiz Hatayspor'un ciddi bir şansı var, onlara da başarılar diliyorum. Bu sene hem kupada hem ligde inanılmaz bir çıkış yaptılar, tebrik ediyorum onları. Dostane güzel bir maç oynayacağız ama dediğim gibi işin ana fikri kendimize yakışan şekilde duruş sergilemek. Hatayspor ve Altınordu maçlarından elimizden geleni yapıp gelecek senenin planlamasını yapacağız."

Öte yandan, yeşil-beyazlılar Hatayspor maçının hazırlıklarına Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenmanla başladı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz