Futbol

Giresunspor'un Süper Lig özlemi

05 Kasım 2017 Pazar 12:23 - Son Güncelleme 05 Kasım 2017 Pazar 12:24

TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig özlemine son verme hedefinde emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün sahalarında oynadıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 mağlup ederek, üst üste ikinci galibiyetlerini aldıklarını hatırlattı.

Yaşadıkları kötü süreci geride bırakarak yeniden çıkışa geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bozbağ, "Kötü dönem geride kaldı. Adana Demirspor deplasmanının ardından dün de Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 3 puana uzandık. Yeniden galibiyet serisi yakaladığımız için mutluyuz." dedi.

Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig hasretine son verme hedefinde olduklarını vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti:

"Şehri·ni· sevmek hi·çbi·r şeye benzemez. Bütün sevgi·ler kendi·leri·ne has hususi·yetler taşır. Hepi·mi·z şehri·mi·zi· çok sevi·yoruz. Çünkü sevi·lmeye layık bi·r kentte yaşıyoruz ve şehri·mi·z i·çi·n önemli· bi·r mücadele veri·yoruz. Mi·lyon dolarlık kulüpler arasında örnek gösteri·len Giresun şehri·ni·n takımının başarısı için mücadele ediyoruz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz. Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig özlemine son verme hedefinde emin adımlar ilerliyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz