Futbol

Göz-Göz pes etmedi

29 Kasım 2015 Pazar 12:55 - Son Güncelleme 29 Kasım 2015 Pazar 10:59

Boluspor'u 2-1 mağlup eden İzmir temsilcisi, üst üste 2. galibiyetini aldı.

PTT 1. Lig'de geriye düştüğü karşılaşmada Boluspor'u 2-1 mağlup eden Göztepe, üst üste 2. galibiyetini aldı.

Boluspor karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen müsabakanın son 20 dakikasında 2 gol bulan Göztepe, rakibini 2-1 yenerek 6. galibiyetini aldı. Altı galibiyetinin 4'ünü deplasmanda elde eden sarı-kırmızılı ekip, topladığı 13 puanla dış sahada en başarılı ekip konumunda bulunuyor.

Bu sezon ikinci kez 2 maç üst üste kazanan Göztepe, puanını 21'e çıkardı.

Sarı-kırmızılı ekip, daha önce Denizlispor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen müsabakadan 2-1 galip ayrılmayı başarmıştı.

Göztepe'nin ilk golünü atan Mirkan Aydın, bu sezon 3. golüne ulaştı. Son 3 maçta Vleminckx'in yerine ilk 11'de başlayan golcü oyuncu daha önce Denizlispor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında birer gol kaydetmişti.

Penaltıdan bulduğu golle maçın skorunu belli eden Leroy George 4. golünü atarak, gol sayısında Vleminckx'i yakaladı. Surinam asıllı Hollandalı oyuncu geçen hafta da Samsunspor karşısında yine penaltıdan bir gol atmıştı.

Göztepe'de cezalı duruma düşen Robert Emmanuel Maah, lig maçında forma giyemeyecek.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 3 Aralık Perşembe günü Nazilli Belediyespor'la İzmir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak Göztepe, ligde ise 6 Aralık Pazar günü 1461 Trabzon'u Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edecek.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz