Futbol

Göztepe Başkanı umutlu

23 Şubat 2016 Salı 00:21 - Son Güncelleme 22 Şubat 2016 Pazartesi 22:23

"Birlik ve beraberlik olgusu ile zafere ulaşılacağı inancını taşıyorum."

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, birlik ve beraberlikle zafere ulaşacaklarına inandığını bildirdi.

Sepil, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, herkesin Göztepe'nin başarısı için iyi niyetle hizmet etmeye, yıllardır özlenen başarı ve hedefe ulaşmak için var gücüyle çalıştığını belirtti.

Bu sezon başarılı olduklarını söylemenin mümkün olmadığını aktaran Sepil, şu ifadeleri kullandı:

"Zaman zaman kulübümüz adına verilen kararlarda biz yöneticiler, sahada oyuncularımız, kenarda teknik heyetimiz hatalar yapıyor olabilir. Tespit ettiğimiz hataları çözmek adına çalışmalar yapıyor ve yapmaya devam ediyoruz. Fakat bu kadar iyi niyetle ve Göztepemizin başarısı için çalışırken yapılan hiçbir hata, alınan kötü maç sonuçları, kulüp otobüsünün taşlanmasını, futbolcu ve çalışanına küfür edilmesini, gazeteciye saldırılmasını haklı gösteremez ve bu yapılanlar kabul edilemez. Bu olumsuzluklardan suçlu arayarak çözüm bulmaya çalışmak daha önceleri de tecrübe edildiği gibi fayda yerine aksi sonuçlar verebilmektedir. Bunun yerine Göztepe’yi Göztepe yapan isyan ruhunu birleştirici bir güç olarak kullanarak, birlik ve beraberlik olgusu ile zafere ulaşılacağı inancını taşıyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz