Futbol

Gürsel: Galibiyete çok ihtiyacımız vardı

19 Eylül 2021 Pazar 00:39 - Son Güncelleme 19 Eylül 2021 Pazar 03:09  |  Kaynak : İHA

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Manisa FK'yı deplasmanda 3-1 yenen Bandırmaspor’un teknik sorumlu Mustafa Gürsel, "Maçın inisiyatifini hiçbir zaman rakibe bırakmadık. Galibiyete çok ihtiyacımız vardı" dedi.

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Manisa FK’yı deplasmanda mağlup eden Royal Hastanesi Bandırmaspor’da teknik sorumlu Mustafa Gürsel, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Gürsel, “Maç öncesinde dediğim gibi çok eksiğimiz vardı ancak ona rağmen son 2 maçtaki mücadelemizi bu maça da yansıttık. Son 2 maçta sonucu alamamıştık, bugün sonucu aldık. Maçın başından sonuna kadar kontrolümüzde geçen bir maçtı. Oyun olarak da rahatladık. Maçın inisiyatifini hiçbir zaman rakibe bırakmadık. Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Camiamıza armağan olsun. Artık bundan sonra önümüzdeki hafta diğer arkadaşlarımız gelmesiyle Bandırmaspor hem sayı olarak tam olacak hem de daha iyi bir Bandırmaspor izleteceğiz. Galibiyetten ötürü tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Tüfenkoğlu: “Karşımızda mücadele eden savaşan bir Bandırma ekibi vardı”

Manisa FK Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoğlu ise şunları söyledi:

“Bu hafta içerisinde oynadığımız 2 müsabakadaki mağlubiyetimizin arkasında kendi sahamızdaki maçı kazanmak için gelmiştik. Ama ilk yarıda kalemizde gördüğümüz ve bir hata sonrası yediğimiz ikinci golden sonra biraz daha mücadele etmemiz gerektiğini konuştuk. İkinci yarı mücadelemizi biraz daha fazlalaştırdık. Ama bu arada baskımızı kurduğumuz pozisyonda tekrar kalemizde 3. golü gördük. Karşımızda mücadele eden savaşan bir Bandırma ekibi vardı. Onlar da maçı bırakmak istemediler. Bandırmaspor’u tebrik ederim.”

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz