Futbol

Hakan Kutlu: Bu tip maçlar kırılma maçlarıdır

04 Kasım 2018 Pazar 19:38 - Son Güncelleme 04 Kasım 2018 Pazar 19:43

Spor Toto 1. Lig'de Afjet Afyonspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'da teknik direktör Hakan Kutlu, "Bizim için bir kırılma maçıydı çünkü son 3 haftadır alınan mağlubiyetler oyuncular üzerinde büyük bir stres yarattı." dedi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutladı.

Maçı iki bölüme ayırmak gerektiğini ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:

"İlk yarı gerçekten oyuna iyi başladık. 6 pozisyonumuz vardı, rakibimizin de 2 pozisyonu vardı. İkinci golü bulamayınca 60. dakikadan sonra rakibimiz bize baskı kurdu. Oyuncularım iyi mücadele ettiler ama bu dakikadan sonra topa hakim olamamanın verdiği sıkıntı vardı. Ama her şeye rağmen kazanmak önemliydi. Bu tip maçlar kırılma maçlarıdır. İyi oynarsın, kötü oynarsın kazanırsın. Kazanmayı çok istediler. Bizim için bir kırılma maçıydı çünkü son 3 haftadır alınan mağlubiyetler oyuncular üzerinde büyük bir stres yarattı. Bundan sonra hem oyun hem skor olarak daha iyi sonuçlar alırız."

Afjet Afyonspor Teknik Sorumlusu Sabahattin Akgül de takımında yeni bir hava oluştuğunu söyledi.

Adana Demirspor'un şampiyonluğa oynayan iyi bir takım olduğunu ifade eden Akgül, "İyi konsantrasyon sağlıyorsun, iyi oynuyorsun. İkinci yarı Adana Demirspor'un pozisyonu yok. Bizim 5 net pozisyonumuz var. Futbol netice oyunudur, golü atan her zaman haklıdır. Bugün Adana Demirspor bizi yendi, kendilerini kutluyorum. İnşallah bundan sonraki oynayacağımız maçlarda bu pozisyonları kaçırmayacağız. Kaçırmamamız gerekir ki alttan yukarıya doğru tırmanmamız lazım. Bu oyuna karşılık bu netice yakışmıyor." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz