Futbol

"Hakemlerimiz güzel maç yönetiyorlar"

26 Şubat 2020 Çarşamba 20:11 - Son Güncelleme 26 Şubat 2020 Çarşamba 20:19

TFF 1. Lig’in 24. haftasında Akhisarspor, evinde Giresunspor’u 2-0 mağlup etti. Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise yaptığı açıklamada, " Hakemlerimiz geçen hafta dediğim gibi tertemiz ve güzel maç yönetiyorlar" dedi.

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural müsabaka sonrası gerçekleştirdiği basın açıklamasında, takım oyuncularına galibiyet için teşekkür etti. 

Vural, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Maç öncesi bakıldığında Giresunspor’un 28 puanı vardı ama evinde oynamadığı maç var. Dolayısıyla yarım kalan, daha doğrusu o maçı kazandığı takdirde 31 puanla eğer biz ters bir gidişat olsaydı, 32 puanda kalacaktık. Bizim için dönüm maçıydı bu.

İlk altının içinde kalabilmek adına çok şükür iyi bir oyundan sonra geçen Menemen maçında 2-0 öndeyken o maçı hatırlayarak daha temkinli daha dikkatli ve 2-0’dan sonra oyunu daha kontrol eder bir şekilde sonuca sahip olabildik. Taraftarımıza ve oyuncularımıza galibiyet için çok teşekkür ediyorum. Hakemlerimiz geçen hafta dediğim gibi tertemiz ve güzel maç yönetiyorlar. Biz ne kadar hata yapıyorsak onlar da o kadar hata yapıyor"

Kaynak: İHA 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz