Futbol

"Hata yapma lüksümüz yok"

20 Ekim 2015 Salı 19:33 - Son Güncelleme 20 Ekim 2015 Salı 20:04

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 9. haftasında konuk olacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdü.

GASKİ Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Egzersiz hareketlerinin yapıldığı idmanda, taktik ve şut çalışması üzerinde duruldu.

Kutlu, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta yapılan Boluspor maçına çok kötü başladıklarını, hatalarına hakem hataları da eklendiğini belirterek, ikinci yarı toparlansalar da sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Boluspor maçında yapılan hatalardan ders çıkardıklarını ifade eden Kutlu, bu kapsamda futbolcularla bir araya gelip eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını vurguladı.

Bu hafta karşılaşacakları 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına başladıklarını hatırlatan Hakan Kutlu, "Rakibimiz, zaman zaman iniş çıkışlar yaşasa da iyi bir ekip. O yüzden hata yapma lüksümüz yok. Puan cetvelinde üst sıralarda yer almamız için sıkı çalışmalıyız ve Gaziantep'e puanlarla dönmeliyiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz